Gombaismereti tanfolyam a Vértesben és a Gerecsében

Alapfokú gombaismereti tanfolyam

A nagy érdeklődésre való tekintettel Idén ősszel ismét gombaismereti tanfolyamot rendezünk Környe, Oroszlány és Mór, környékén.

Oktatási rendszerünk megújulásának köszönhetően, az elméleti oktatás teljes egészében online történik.

Nagy előnye, hogy a komplett kép és hanganyaghoz hozzájutsz, amit bárhol lejátszhatsz asztali gépen, vagy akár mobilon is és bármikor ismételheted. Ezen kívül a tananyaghoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítok számodra.

Az elméleti képzést csupán egyszer kell megvásárolnod és ha úgy gondolod hogy több szezonon keresztül is szeretnél csapatunk tagja lenni, utána már csak a terepgyakorlatok árát számoljuk fel.

Ami a hasonló oktatási rendszerekben elképzelhetetlen, az nálunk lehetséges!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a tanfolyam közben, 20 perc egyéni konzultációra van lehetőséged, Facebook Messengeren keresztül.

A elméleti képzés leckelistáját ITT találod.

Beiratkozási határidő nincs! Bármikor csatlakozhatsz hozzánk, viszont érdemes mihamarabb leadnod jelentkezésed, így nem maradsz le semmiről. Ezen kívül a jelentkezőket csak korlátozott létszámban tudjuk fogadni.

A terepgyakorlatok közül 5 a Vértes és Gerecse területén kerül megrendezésre, a további 9 a Gödöllői-dombság és a Bakony területén. A találkozási helyszíneket és időpontokat, a túrák menüpont alatt találod.

Amennyiben csak a lakhelyedhez közeli kirándulásokon szeretnél részt venni, vagy lemaradtál néhány túráról, kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A kirándulásokhoz kizárólag az elméleti tananyag előfizetése után lehet csatlakozni.

Hogyan vehetek részt a tanfolyamon?

A "jelentkezem" gombra kattintva átirányítalak online oktatótermünkbe, ahol a jelentkezési űrlap kitöltése után e-mailben értesítelek a további teendőkről.

A tanfolyam elméleti anyagát külön is megvásárolhatod. Az online oktatás részvételi díja 25.000 Ft.

Az elméleti oktatás és a 14 terepgyakorlati lehetőség részvételi díja összesen 42.000 Ft.

Amennyiben csak a lakhelyedhez közeli kirándulásokon szeretnél részt venni, vagy lemaradtál néhány túráról, kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A terepgyakorlati kiegészítő előfizetése tartalmazza az oldalon feltüntetett összes gyakorlati lehetőséget, ami sokkal nagyobb és szabadabb mozgásteret biztosít számodra és megismerheted az ország más területeinek gombavilágát is. Az előfizetés 2018.11.03 - ig használható fel.

A tanfolyam anyagába, az alábbi gombra kattintva ingyenesen belenézhetsz a "Demo" tanfolyam segítségével.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj a  kornye@gombasztanfolyam.hu e-mail címre!