Gombaismereti kirándulás 2 alkalom/fő 2019 őszi szezonban

Nincs raktáron
A gombászás egyik legélvezetesebb része a terepgyakorlat. Felemelő érzés, amikor olyan gombafajok termőtesteit pillantjuk meg természetes élőhelyükön, amiket épp akkor, vagy évek óta keresünk, esetleg nem is számítunk rájuk és mégis belebotlunk. Minden esetben célszerű fotón is megörökíteni ezeket a találatokat, mert lehet, hogy csak évek múltán adatik meg újra, hogy ismét találkozzunk kedvenc gombáinkkal. A túrák mindig egy meghatározott helyről és időben indulnak. A kirándulások végén a begyűjtött gombafajokat szelektáljuk, majd minden egyes termőtestet részletesen kielemezve átbeszéljük azok legfőbb ismertetőjegyeit. Az étkezésre alkalmas gombákat mindenki hazaviheti.


Jelentkezz már most online képzésünkre, és a következő szezontól (2020 tavasz) a terepgyakorlatok árából 20% kedvezményt adunk!

7.000 Ft 8.000 Ft

A túrákat bármelyik helyszínen és időpontban igénybe veheted a meghirdetett szezonon belül. A gombák megjelenése teljesen időjárás függő. Ha kevés túralehetőséget vásárolsz, figyeld az időjárást és próbáld a gombában gazdagabb időszakban felhasználni túralehetőségeidet!

A 2 db túralehetőséget tartalmazó csomagot legkésőbb 2019.11.08.-ig vásárold meg, hogy részt tudj venni a megfelelő számú kiránduláson!

A túrák helyszíneit és időpontjait a túrák menüpont alatt találod.

A kifizetést átutalással teljesítheted. Az összeg beérkezése után értesítést küldünk.