Gombavarázs - könyv

Nincs raktáron

Az olvasó egy az eddigieknél részletgazdagabb és új szemléltetésű, illetve szemléletű szakkönyvben mélyülhet el a gombák világában, megismerkedve a gombahatározás szövevényesnek tűnő világával. A fajleírások és a sok, apró részletet kiemelő fotó segítségével a gombák pontos felismerése egyszerűbbé válhat a könyvet használó természetjáró számára. A könyvhöz kapcsolódó online oktatóanyag rávilágít az ismertetőkben használt kifejezések pontos jelentésére, továbbá bemutatja, miként sajátítsuk el a gombák felismerésének fontos lépéseit.

19×12,5 cm, 144 oldal

Görgess lejjebb, és nézd meg postaköltség táblázatunkat!

3.200 Ft

A darabszámot a kosárba helyezés után tudod beállítani!


A kifizetést átutalással, teljesítheted. A könyvet az összeg beérkezése után postázzuk, vagy valamelyik túrán oktatáson, megbeszélt helyszínen, székhelyünkön veheted át. A csomagot kérheted postán maradóra is. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba kérlek tüntesd fel a posta címét.


Mi erre is gondoltunk!

Hogy a postaköltségen tudj spórolni, összeállítottunk egy táblázatot, ami alapján ki tudod választani - rendelési nagyságodhoz mérten a legkedvezőbb szállítási költséget.

Kérjük figyelmesen nézd át, hogy a Te megrendelésedhez, melyik ajánlat tartozik, és ennek függvényében add meg a rendelési folyamat közben a szállítási módnál, hogy a kis-, a közepes-, vagy a nagy csomag vonatkozik az összeállított küldeményedre.

  • Kis csomag 990 Ft
  • Közepes csomag 1.540 Ft
  • Nagy csomag 1.900 Ft