Demo tanfolyam és a Gombavarázs című könyv kiegészítő videói

Ingyenes tartalom

A hivatalos latin-magyar, magyar-latin gombanévjegyzéket az alábbi gombra kattintva tudod letölteni.

A tanfolyam ismeretterjesztő jellegű. Szakképesítést nem ad. A vadon gyűjtött gombákat, minden esetben meg kell mutatni gomba-szakellenőrnek! Az oktató nem vállal felelősséget a tanfolyam keretein kívüli téves gombahatározásokért, illetve a gombákkal szembeni egyéni érzékenységből, adódó egészségügyi problémákért.

A tanfolyamok tematikája, tartalma, videó anyaga (továbbiakban: Oktató anyag) szerzői jogvédelem alatt áll. Amennyiben az Oktató anyagot nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen írott módon, illetve szóban, előadáson a szerző - Fél Attila - írásos engedélye hiányában bizonyíthatóan észleljük, az 1999. évi LXXV. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 30.000 HUF/nap/kép/ videó/ mondat.

A mezei szegfűgomba határozóvideója 2018.11.07-én változott! A videóban szereplő egyik, a mezei szegfűgombához hasonló faj pontos meghatározása sikeresen megtörtént, ezért a videó tartalmát is ahhoz igazítottam. További jó tanulást kívánok!