Megnézem az ingyenes tartalmat

A tanfolyam és a videók tartalma ismeretterjesztő jellegű. Szakképesítést nem ad. A vadon gyűjtött gombákat, minden esetben meg kell mutatni gomba-szakellenőrnek! Csak az a gomba alkalmas emberi fogyasztásra, amit a gomba-szakellenőr étkezésre alkalmasnak minősít. Az oktató nem vállal felelősséget a videók lejátszását követő félreértelmezésekből vagy a tanfolyam keretein kívüli téves gombahatározásokért, illetve a gombákkal szembeni egyéni érzékenységből, adódó egészségügyi problémákért.

A tanfolyamok tematikája, tartalma, videó anyaga (továbbiakban: Oktató anyag) szerzői jogvédelem alatt áll. Amennyiben az Oktató anyagot nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen írott módon, illetve szóban, előadáson a szerző - Fél Attila - írásos engedélye hiányában bizonyíthatóan észleljük, az 1999. évi LXXV. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 200.000 HUF/nap/kép/ videó/ mondat.


A videók megtekintéséhez kattints az alábbi gombra!

Hogy mindig értesülj a legfrissebb ajánlatainkról, a túrákról, és a gombavilág érdekességeiről iratkozz fel hírlevelünkre!