Gombaismereti tanfolyam a Bakonyban

Alapfokú gombaismereti tanfolyam

Az elmúlt 1 év sikerét követően újra gombaismereti tanfolyam indul Veszprém, Zirc, Bakonynána és Bakonybél környékén.

Oktatási rendszerünk megújulásának köszönhetően, az elméleti oktatás teljes egészében online történik.

Nagy előnye, hogy a teljes kép és hanganyaghoz hozzájutsz, amit bárhol lejátszhatsz asztali gépen, vagy akár mobilon is és bármikor ismételheted. Ezen kívül a tananyaghoz korlátlan idejű hozzáférést biztosítok számodra.

Az elméleti képzést csupán egyszer kell megvásárolnod és ha úgy gondolod hogy több szezonon keresztül is szeretnél csapatunk tagja lenni, utána már csak a terepgyakorlatok árát számoljuk fel.

Ami a hasonló oktatási rendszerekben elképzelhetetlen, az nálunk lehetséges!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a tanfolyam közben, 20 perc egyéni konzultációra van lehetőséged, Facebook Messengeren keresztül.

Az elméleti képzés leckelistáját ITT találod.

Beiratkozási határidő nincs! Bármikor csatlakozhatsz hozzánk, viszont érdemes mihamarabb leadnod jelentkezésed, így nem maradsz le semmiről. Ezen kívül a jelentkezőket csak korlátozott létszámban tudjuk fogadni.


A terepgyakorlatok közül 5 a Bakony területén kerül megrendezésre, a további 9 a Vértes, Gerecse és a Gödöllői-dombság területén. A találkozási helyszíneket és időpontokat, a túrák menüpont alatt találod.

Amennyiben csak a lakhelyedhez közeli kirándulásokon szeretnél részt venni, vagy lemaradtál néhány túráról, kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A kirándulásokhoz kizárólag az elméleti tananyag előfizetése után lehet csatlakozni.

Hogyan vehetek részt a tanfolyamon?


A "jelentkezem" gombra kattintva átirányítalak online oktatótermünkbe, ahol a jelentkezési űrlap kitöltése után e-mailben értesítelek a további teendőkről.

A tanfolyam elméleti anyagát külön is megvásárolhatod. Az online oktatás részvételi díja 25.000 Ft.

Az elméleti oktatás és a 14 terepgyakorlati lehetőség részvételi díja összesen 42.000 Ft

Amennyiben csak a lakhelyedhez közeli kirándulásokon szeretnél részt venni, vagy lemaradtál néhány túráról, kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A terepgyakorlati kiegészítő előfizetése tartalmazza az oldalon feltüntetett összes gyakorlati lehetőséget, ami sokkal nagyobb és szabadabb mozgásteret biztosít számodra és megismerheted az ország más területeinek gombavilágát is. Az előfizetés 2018.11.03 - ig használható fel.

A tanfolyam anyagába, az alábbi gombra kattintva ingyenesen belenézhetsz a "Demo" tanfolyam segítségével.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj a  veszprem@gombasztanfolyam.hu e-mail címre!